Ny bloggsida!

Nu får du fortsätta läsa min blogg på följande adress istället:
svenskamonster.blogspot.com

Välkommen!

Flera roliga symässor i faggorna!

Först ut i kommande helg är Stora Symässan i Malmö. Den hittar du på Stadionmässan/Europaporten och pågår fredag - söndag. Jag finns i monter A:4! Tillsammans med Lindbo textil deltar några av mina plagg i modevisningen också. Varmt välkommen!

Helgen därpå - phu! - är det Syfestival i Kista. Det blir ett flängande med bilen över halva Sverige. Men sådär kan det bli ibland, det kör liksom ihop sig :-)  Men det gör inget, det är ju så himla kul att träffa kunderna öga mot öga! 

 Jag kommer att ha symönster och ett fåtal tyger med i Malmö. I Kista blir det så att jag tar med      Amy Butler-tygerna och om någon vill att jag ska ta med andra tyger så är det bara att meddela mig så gör jag det. Titta gärna vad som finns i webbshopen. Tänk på att jag kör från Malmö redan på torsdagen, dvs den 2 april.

I slutet av april så blir det Inspirationsdag på Jägersro här i Malmö! Verkar vara en kul grej. Jag kommer att vara där med både Svenska Mönster och min kollektion Wish!

Jobbar med nya mönster

klänningNästan klart nu: En ny sommarklänning / tunika / blus och så haremsbrallor. Hinner jag så kommer de ut på webbshopen imorgon, måndag. Annars blir det tisdag. Hur som helst blir de klara till mässorna!

Singelliv. Eller nåt sånt.

Äldsta dottern har - tillsammans med söta pudeln och en sambo - definitivt flyttat hemifrån nu. Och yngsta dottern är på Irland i tre veckor! Där gör hon sin APU på en äkta fårfarm, hon får hjälpa tackorna när de lammar. Dessutom kastrerar hon lammen och snörper svansar till höger och vänster. Skrubbar hönsägg. Matar åsnor. Och njuter av den vackra gröna ön.
Och här sitter jag och har det jättemysigt alldeles för mig själv. Jag älskar det. Nåja, söta fågeln August finns ju här. Blir tonåring i år, förresten. Lika pigg och god som alltid.
Igår - lördag .- gick jag ut med en kompis. Vi hamnade på La Coronne och åt. Och där blev vi kvar. Tills vi i det närmaste blev utkastade för personalen ville gå hem och sova... Sicken utekväll va.
Dotterns pudel är jag dagmatte åt nästan alla vardagar. Får följa med på jobbet. Hon avskyr hyresvärden vilket inte är konstigt - det är en elak jäkel.


Igång igen?

Hej allihop! Nu gör jag ett nytt försök till bloggning. Det är väldigt svårt att få tiden att räcka till men många, många frågar efter min blogg så... Välkomna tillbaka!

RSS 2.0