Välkommen till både 1- och 5-årsjubileum!

Jag och kollegan Eva (som har den fantastiska tygbutiken Färg&Form) firar att vi arbetat ihop i 5 år - dessutom att vi bott i våra "nya" lokaler ett helt år! Det blir Öppet Hus söndagen den 28 oktober kl. 11-15  med en hel massa erbjudanden och inspiration till tusen. Fika blir också förstås!
Befinner du dig någorlunda i närheten av Malmö nästa söndag och är nyfiken på var jag jobbar och skapar mina mönster - besök då butiken på Borrgatan 2!  Det är en upplevelse för alla sömnads- och textilintresserade vilken dag som helst men på jubileumsdagen blir det förstås lite extra! Förutom tusentals bomullstyger och tillbehör för lappteknik finns förstås Svenska Mönster och modetyger.
Dessutom har vi en nytillskott! Under samma tak huserar nu även Fröken Garn!
Det är Carina Skantz som startat garnbutik av ett sanslöst inspirerande slag. Underbara garner och mysiga plagg och roliga mössor! Stickor och beskrivningar i mängd förstås.

Här ligger butiken (om du klickar på kartan får du upp Eniros kartbild i nytt fönster):
image40
Kör Frihamnsviadukten om du kommer från stan. Sväng VÄNSTER på Borrgatan och in på gården!
Det finns gratis parkering både på gården och på gatorna runtomkring.
Buss 35 går också dit, hållplats Lodgatan (runt hörnet på huset). Lite taskigt med busstiderna en söndag förstås så kolla Skånetrafiken först. Man kan också promenera, det tar max 20 minuter från Centralstationen.

Kommentarer
Postat av: lena

Lite deprimerad blir jag. Är i Stockholm innan symässan och i Malmö efter invigningen.....Hur mycket otur får man ha?

2007-10-21 @ 11:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0